Luotettava putkiurakointikumppani

Olemme luotettava putkiurakointikumppani rakennusliikkeille, taloyhtiöille sekä yksittäisille asiakkaille. Viemme läpi erilaiset putkityöt asukas- ja asiakasystävällisesti niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteissa.

Rakennuttajalle/Rakennusliikkeelle

Tuomme uusimman osaamisemme niin rakennuttajien kuin rakennusliikkeiden uudisrakennus- ja saneerauskohteiden putkitöihin. Kohteiden putkistoasennusurakat toteutuvat vaivattomasti omien ammattitaitoisten asentajiemme ja työnjohdon voimin.

Työnjohtajiemme pätevyys kattaa vaativammatkin kohteet. Teemme vesi- ja lämpöjohtojen sekä viemäriputkien asennukset. Erikoisosaamistamme ovat sairaalakaasu- ja jäähdytysputkistojen asennukset.

 

Taloyhtiölle

Linjasaneeraus on asukkaille mutkatonta, kun se on järjestelmällisesti suunniteltu ja ammattitaidolla toteutettu. Urakoimme taloyhtiöille pitkällä kokemuksella ja asukasystävällisesti kaikki linjasaneerausten putkityöt sekä käyttövesiputkien uusimiset.

Saneeraamme myös lämpöjohtoverkoston, johon kuuluvat patteriventtiilien vaihtotyöt, lämpöjohtoverkoston säätö- ja tasapainotustyöt sekä lämmönsiirtimien vaihdot.

 

Kotitalouksille

Tarjoamme avun, kun kotisi kaipaa putkiremonttia. Toteutamme kotitalouksien putkityöt laidasta laitaan aina käyttövesiputkistojen uusimisesta kodin pienremonttien putkitöihin. Uusimme myös lämmityspatterit sekä vaihdamme lämmityskattilat.

Kotitalouksiin toteuttamiemme remonttien työkustannukset ovat vähennyskelpoisia verotuksessa.

 

Osaaja putkiasennustöihin

Kun on aika uudistaa lämpö-, vesi- tai viemäriputket ja tarvitset osaajaa putkiasennuksiin uudisrakennus- ja saneerauskohteissa tai toteuttajaa haastavien olosuhteiden erikoisputkitöihin, ota yhteyttä. Löydetään yhdessä sinulle sopiva, vaivaton ratkaisu.

Lähetä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme vastaavat sinulle nopeasti tai soita 010 548 8130.

 

”MONIPUOLISIA PUTKIASENNUSTÖITÄ 40 VUODEN KOKEMUKSELLA JULKISYHTEISÖJEN, RAKENNUSLIIKKEIDEN, RAKENNUTTAJIEN SEKÄ KOTITALOUKSIEN ISOMPIIN JA PIENEMPIIN KOHTEISIIN PIRKANMAALLA.”

Tutustu toteuttamiamme LV-alan urakointikohteisiimme